Депутати «Батьківщини» та мешканці Оболоні на крок ближче до перемоги за о. Вербне

Депутати Київради від фракції «Батьківщина» Анна Свириденко та Марина Кочур разом із активними оболонцями  на засіданні постійної комісії Київради з питань транспорту, зв’язку та реклами вдалося переконати депутатів, що паркінгу не місце поблизу Вербного озера.

Як повідомляє прес-служба Київської «Батьківщини», депутати разом із громадянами вже декілька місяців боряться за збереження зеленої зони поблизу вул. Приозерної, 2-В, яку незаконна окупувала компанія-забудовник ТОВ «Кепітал Менеджмент».

Наразі у Київраді Комісія підтримала звернення Анни Свириденко та Марини Кочур. Тому Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) доручено провести всі дії щодо виключення вул. Приозерної (навпроти буд. 2-В) з переліку додатка 5 рішення Київради від 23 червня 2011 року № 242/5629 «Про встановлення місцевих податків і зборів у м. Києві». А також директору Департаменту транспортної інфраструктури взяти під особистий контроль питання та провести відповідні наради і консультації щодо недопущення будь-яких протиправних дій на цій земельній ділянці.

Крім того, Анна Свириденко повідомила, що особисто зареєструє вищезазначений проект рішення.

«Я особисто зареєструю проект рішення щодо виключення зеленої зони біля Вербного із переліку додатка 5 рішення Київради. А також дякую всім, хто прийшов на сьогоднішнє засідання, хто виходів на акції протесту разом із нами, і боровся проти будівництва паркінгу біля Вербного озера», – зазначила депутат.