Олексій Захарченко: Великдень – це свято, яке має об’єднувати українців

Великдень – найбільше православне свято, яке символізує торжество віри, перемогу над гріхом та смертю, початок нового життя. Цей день має багаті традиції і символи в Україні. Однією з таких традицій, після військового вторгнення Росії на українські землі, стала підтримка українських військових та мешканців прифронтових територій. Ця традиція стала загальнонаціональною і об’єднала тисячі українців в Україні та закордоном.

Саме тому сьогодні Київська міська партійна організація ВО “Батьківщина” та Українська православна церква Київського патріархату передали в зону АТО 10 000 великодніх пасок. Ми хочемо, щоб хлопці та дівчатана на передовій відчули тепло наших сердець та вкотре усвідомили, що тут в столиці та сотнях інших міст та сіл по всій Україні, про них пам’ятають та пишаються їхніми подвигами.

Всі ми бажаємо лише одного – щоб наступний Великдень святкувати уже в мирній, суверенній та цілісній України, пліч о пліч з тими, хто сьогодні боронить Україну. А поки молімося за Україну та її захисників і щоденно сумлінно працюймо заради розвитку нашої держави.