«Батьківщина» дбає про безпеку на вулицях Києва

Завдяки  зверненням депутата фракції «Батьківщина» у Київраді Юрія Дідовця, на небезпечному перехресті вул.Сирецької  та вул.Копилівської  тепер світлофор працює.

За словами депутата, мешканці вулиці Сирецької  в м.Києві з 2013 року намагалися домогтися встановлення світлофорного регулювання на перехресті вулиць Сирецької та Копилівської. Ідеться про вирішення  проблеми безпечного перетину дітьми та підлітками перехрестя зазначених вулиць.

Наприкінці 2015 року роботи із встановлення обладнання були завершені. Але по суті проблему безпечного перетину перехрестя не вирішено – обладнання не працювало. Ні усне спілкування мешканців з працівниками Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради, ні письмові звернення до органів виконавчої влади помітних результатів не дало.

Проблему безпечного перетину перехрестя вирішено завдяки зверненням депутата Юрія Дідовця – світлофор працює.

«Відновлення роботи непрацюючого світлофору – це збереження життя пішоходів та автомобілістів», – говорить Юрій Дідовець.

Нагадаємо, про безпеку на дорогах Києва, встановлення світлофорів, дбає  і депутатка «Батьківщини» Тетяна Меліхова.

Раніше у відповідь на звернення Тетяни Меліхової встановлено світлофори на небезпечних перехрестях вул. Жмеринської та бульвару Ромена Роллана, навпроти центрального входу до парку «Совки» по вул. Жмеринській. На цьому ж пішохідному переході облаштовано пониження-пандус для зручного пересування людей з обмеженими фізичними можливостями на інвалідних візочках.