“Батьківщина Молода” в Києві має наміри створити нові проекти для соціального захисту дітей

Геннадій Кірія, заступник Голови Київської міської «Батьківщини Молодої», разом з молодими батьківщинівцями, 26 червня, відвідали Святошинський дитячий будинок-інтернат. Під щемним враженням від почутого і побаченого вирішили невідкладно створити низку проектів для ресоціалізації, аби  захистити дітей-сиріт.

Під час спілкування з заступником директора інтернату Хоменко Ларисою Леонідівною батьківщинівці дізналися, що на лікування хворих дітей в день виділяється лише 3 гривні, а на харчування  – 40 гривень!

“Це смішні гроші! Необхідно створювати нові програми, аби діти-сироти були соціально захищені. Ми створимо нові проекти в цьому напрямку” , – різко зауважив Геннадій Кірія.

Він додав, що в той час, коли держава не піклується про дітей-сиріт, допомогти їм, покращити  хоч трішки їхнє життя для столичної «Батьківщини Молодої» – за обов’язок.

За словами молодого активіста і політика, вони завітали до малечі із подарунками, які, сподіваються, принесуть діткам радість у їх сіру буденність. А створені ними в найближчому часі проекти ресоціалізації – допоможуть діям відчувати соціальний захист, як не від держави, то хоча б від небайдужих батьківщинівців.