Столична «Батьківщина» проводить навчання для партійців

«Батьківщина» Києва розпочала п’ятий цикл навчань для партійців спільно з Національним демократичним інститутом (NDI).

Як повідомляє прес-служба Київського міського партосередака, 1 липня 2017 сертифіковані тренери «Батьківщини» від Національного демократичного інституту Антоніна Агілова та Дмитро Нікульшин провели тренінг  для партійців Шевченківського та Печерського району столиці.

За словами тренера Антоніни Агілової, запланований графік навчань для представників кожного районного партосередку в м.Києві.

«Учасники тренінгових занять приходять не лише за знаннями, виробленням спільних дій для покращення співпраці на благо «Батьківщини», а ще й аби гуртуватися, отримувати заряд енергії для  громадської активності», – повідомила тренер, зробивши висновки з очікувань учасників, про які вони говорили.

За її словами, вони з колегою, Дмитром Нікульшиним, ретельно складають програму так, щоб було цікаво і учасникам, і  їм як тренерам, а цінну теорію доповнюють  практичними завданнями.

«Так, про SWOT-аналіз партійці знають тепер не лише  теоретично, а й на практиці. Адже одне із завдань проведеного тренінгу – проаналізувати діяльність свої районної партійної організації за схемою SWOT-аналізу: сильні та слабкі сторони, можливості та ризики», – додала вона.

На переконання тренера Дмитра Нікульшина, після практичних завдань, на зразок, дати відповідь на запитання: що я зробив для партії, щоб вона стала кращою, розповісти свою історія успіху, пов’язану з діяльністю «Батьківщини» в Києві тощо, партійці  зробили висновки і взяли на себе відповідальність за свою ланку діяльності.