Ганна Свириденко: Волонтери «Батьківщини» Оболоні потужно допомагають в тилу

Щодня Україна перемагає на різних фронтах: на полі бою зі зброєю в руках, на волонтерській ниві, в інформаційному просторі. Україна здобуває перемогу, коли ми жертвуємо сили, час та наші відкриті серця. Саме тому, «Батьківщина» Києва ініціювала зустрічі з партійними активами районних парторганізацій для налагодження взаємодії та реалізації продуктивних волонтерських проєктів.

Про це заявила секретарка фракції «Батьківщина» в Київраді, депутатка Ганна Свириденко під час зустрічі з активом партії в Оболонському районі, передає пресслужба.

«Війна торкнулась кожної української родини. Надзвичайно складно захищати державу та її кордони без надійного тилу. І цей тил за тисячу кілометрів від лінії фронту забезпечують небайдужі люди, такі як волонтери нашої команди», — зазначила Ганна Свириденко.

Політикиня наголосила, що Лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко із командою регулярно їздить із гуманітарною місією на Донбас.

«Всі свідомі українці вдячні нашим захисникам і медикам, які щохвилини рятують життя, попри смертельну небезпеку. Наша Лідерка Юлія Тимошенко, очільник столичної «Батьківщини» Валерій Дубіль разом із однопартійцями їздять на прифронтову лінію, зустрічаються із військовими, допомагають шпиталям, відвідують поранених героїв», — додала вона.

Також Ганна Свириденко прокоментувала запитання громади щодо інформації про можливість проведення виборів.

«Експерти зазначають, що виборчий процес можливий мінімум через пів року після закінчення війни. В наших людей, хто виїхав за кордон, має залишитись час для повернення в Україну. Крім цього потрібно вирішити головне завдання — створення актуального реєстру виборців. На моє глибоке переконання, проводити вибори у воєнний час — недемократично», — наголосила Ганна Свириденко.