Валерій Дубіль: Підтримки потребують не лише захисники та захисниці, а й вся медична галузь України

Волонтерське крило «Батьківщини» з початку повномасштабної війни, яка триває вже 973 дні, активно підтримує заклади охорони здоров’я. Гуманітарна місія реалізується від найвідоміших медичних Інститутів у Києві до прифронтових госпіталів, шпиталей та лікарень. Волонтери доставляють медичний вантаж й в амбулаторії по далеких селах України.

Днями команда волонтерів «Батьківщини» спільно з депутатом Київської міської ради Віталієм Нестором та заступницею голови столичної партійної організації Наталією Ромашовою передала одній з Київських клінічних лікарень цінний медичний вантаж, а саме: хірургічне обладнання, спеціальні пристрої для годування лежачих пацієнтів та витратні матеріали.

«Підтримка медичної галузі є невід’ємною частиною нашої місії. Медичні працівники, які щодня рятують життя, потребують нашої допомоги», — зазначив перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань здоровʼя нації, заступник Юлії Тимошенко, очільник «Батьківщини» Києва Валерій Дубіль.

Він реалізував майже 200 гуманітарних місій по Україні з початку повномасштабної війни, надаючи медичним закладам необхідні ресурси для роботи.

«Ми й надалі будемо підтримувати як медиків, так і військових», — наголосив Валерій Дубіль.