Анатолій Шаповал бореться проти незаконних МАФів на Лівому березі Києва

Заступник голови комісії Київради з питань дотримання законності, правопорядку і запобігання корупції, депутат фракція «Батьківщина» Анатолій Шаповал попросив департамент містобудування та архітектури КМДА поставити крапку в боротьбі з незаконними МАФами на Лівому березі Києва.

Депутат зазначив, що до нього звертаються мешканці мікрорайону Микільська Слобідка з численними скаргами на розміщення великої кількості тимчасових споруд (кіоски, МАФи) по вул. Митрополита Андрея Шептицького, 22-24.

«Ці всі об’єкти сезонної дрібнороздрібної торгівлі перетворили центральну вулицю мікрорайону в жахливий стихійний ринок», – сказав Анатолій ШАповал.

За інформацією депутата, переважна більшість торгових точок розміщено самовільно, працює без дозвільної документації та має приписи про демонтаж.

Як сказав депутат-«батьківщинівець», місцеві жителі ведуть довге, але не результативне листування з департаментами КМДА, і незважаючи на підтверджені документально правопорушення, усі об’єкти незаконної торгівлі досі перебувають на свої місцях.

Анатолій Шаповал попросив чиновників департаменту містобудування та архітектури КМДА надати інформацію про наявність дозвільної документації для торгових об’єктів по вул. Митрополита Андрея Шептицького, 22-24, а також повідомляти його про прийняття профільними структурами схвальних рішень про розміщення цих скандальних об’єктів.