Прес-анонс: Команда Юлії Тимошенко домоглася скасування підвищення тарифів

18 січня об 11:30 в прес-центрі УНІАН Віталій Нестор, голова Центру захисту киян та Юрій Власенко, керівник юридичного департаменту Центру захисту киян роз’яснять, як саме повернути кошти за оплату незаконно піднятих тарифів. Під час відкритого діалогу спікери презентують типовий шаблон заяви, який полегшить громадянам процес повернення їхніх законних грошей.

20 грудня суд остаточно визнав, що Київська міська державна адміністрація безпідставно підвищила тарифи у 2017 році. З цього моменту для будинків, які обслуговуються комунальними керуючими компаніями, має застосовуватися попередній тариф, що становить близько 3 грн/м2. ВГО «Спілка власників житла України» на чолі з Олексієм Кучеренком, а також ініціатива Юлії Тимошенко Центр захисту киян продовжують боротьбу за справедливість для мешканців інших будинків.

Довідково: 06.06.2017 р. Київська міська державна адміністрація видала розпорядження №668 «Про встановлення тарифів та структури тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій». Рішенням Окружного адміністративного суду міста Києва від 06.07.2018 р., залишеним у силі постановою Шостого апеляційного адміністративного суду від 20 грудня, це розподрядження визнано протиправним і скасовано.

Акредитація обов’язкова до 09:00 18 січня за телефоном: +38 095 55 33 088 або через e-mail motherland.kiev.press@gmail.com

Адреса: УНІАН, вул. Хрещатик, 4.