Тетяна Меліхова: Хто “кришує” генделики і як з ними боротися?

Хто кришує генделики і як з ними боротися?

Підготувала два депутатських звернення: на мера міста Києва Кличка В.В. та очільника Київської поліції Крищенка А.Є. і тепер з нетерпінням чекаю відповіді.

Між будинками по вул. Якуба Коласа, 5 та 7 вже не один рік, як стверджують жителі цих будинків, незаконно працює «наливайка».

Особисто в мене виникає ряд запитань, які чомусь не турбують органи, що мали б це контролювати. По-перше, розмір МАФа менше встановленої норми і не може реалізовувати алкогольну продукцію та тютюн. По-друге, є великі сумніви в наявності ліцензії на торгівлю алкогольної продукції та в якості цієї продукції. По-третє, продаж алкоголю не припиняється, навіть, після 23.00, не зважаючи на заборону. В результаті – галас, сварки і нецензурна лексика відвідувачів МАФу під вікнами у людей вдень і вночі. Самі мешканці неодноразово зверталися до власників МАФу з проханням припинити цей безлад, але кожного разу отримували лише погрози у свій бік. Буду відстоювати законні права громадян, які звернулися до мене, потребують допомоги та про результати інформуватиму друзів.