Володимир Бондаренко: Найкраще захищати дітей – це діяти на випередження небезпеці

1 червня – Міжнародний день захисту дітей.

Усі ми, свідомі дорослі, діємо і працюємо над тим, щоб діти наші у спадок отримували достойне майбутнє, а саме: жили в безпечній країні, в безпечному місті, були безпечними самі для себе, дихали повітрям без отрути, пили чисту воду, споживали придатну для здоров’я їжу.

Депутати Київради «Батьківщини», районні партійні організації щодень організовують так, аби налагодити безпечне життя і дорослих, і дітей у місті Києві. Налагодити – це дати лад. Його бракує для Києва, та й, власне, для всієї України. Особливо у ці небезпечні часи, коли війна надворі.

Кияни знають, що ми відгукуємося першочергово на вирішення проблем, що пов’язані з небезпекою для дітей. Ремонтуємо школи, дитячі садочки, даруємо харчоблоки, встановлюємо вікна в освітні заклади, наповнюємо бібліотечні фонди шкіл, відстоюємо на рівні Київради питання соціального захисту, створення належних умов для дітей-інвалідів, допомагаємо малозабезпеченим сім’ям. І перераховувати не потрібно. Одне знайте, кияни, якщо вам потрібна допомога «Батьківщини» у питаннях щодо життя та здоров’я ваших дітей, можете розраховувати на нас.

Усім маленьким українцям та україночкам ми бажаємо прихильності долі, радісного і щасливого дитинства. Це запорука  гарного і успішного дорослого життя. Думаю, нас у цьому підтримають і психологи.

Бажаю батькам мудрості у вихованні своїх діток, не наражати їх на небезпеку, сприяти тому, щоб діти України зростали в любові і мирі!