Тетяна Меліхова особисто контролює ремонт інженерних мереж у столичних будинках

Депутат Київради від ВО «Батьківщина» Тетяна Меліхова особисто обстежила інженерні мережі в підвалі будинку по вул. Якуба Коласа, 21, щоб перевірити, чи за цільовим призначенням пішли кошти, виділені на їх ремонт.
Як повідомляє прес-служба Київської міської «Батьківщини», цьому передували скарги від незадоволених мешканців будинку.

За словами Тетяни Меліхової, результати візуального обстеження інженерних мереж у підвалі будинку по вул. Якуба Коласа, 21, засвідчили, що ізоляцію труб гарячого водопостачання таки здійснили.

«А от що стосується труб холодної води, то ситуація плачевна», – додала депутат від «Батьківщини».

Провела вечір у підвалі. Здійснила обстеження інженерних мереж у підвалі будинку на вул. Якуба Колеса, 21 разом з відповідальними за їхній стан.Як я раніше писала, мешканці незадоволені якістю ремонту інженерних мереж в їхньому будинку.За моєї участі у 2016 році з бюджету Києва на ці роботи було виділено 330 тис грн. У 2017 – 150 тис грн. Буду розбиратися на що їх витратили.

Опубліковано Меліховою Тетяною Іванівною 13 червня 2017 р.

Ремонтники запевнили Тетяну Меліхову, що нещодавно залатали всі прориви, але вони виникли знову. Окрім того, майстри пообіцяли упродовж тижня ліквідувати протікання труб і надати акти виконаних робіт.

«Аби проконтролювати, що кошти, які за мого сприяння виділені з бюджету міста на конкретні роботи, знайшли свого адресата, а не залишились у кишенях чиновників, готова спускатися в підвали й візуально обстежувати мережі», – наголосила секретар фракції «Батьківщина» в Київраді.

Нагадаємо, за наполяганням Тетяни Меліхової 2016 року на ремонт інженерних мереж з бюджету Києва було виділено 330 тис., а 2017-го – 150 тис. грн.