Ольга Веремеєнко: 18 річницю з дня створення партії «ВО «Батьківщини» «відзначила» на барикадах разом з мешканцями Водогону

Уже втретє за тиждень забудовник намагається вирубати ліс. А представники поліції не можуть піймати зловмисників. Я разом із жителями з 6 ранку захищала ліс від незаконної вирубки.

Мешканець селища Олег Кіщук на власній вантажівці ГАЗ 53 їхав на дачу. Він зупинився біля підозрілих людей, щоб запитати хто вони і що так рано роблять на Водогоні. У відповідь Олегу почали погрожувати. Тому він вирішив їхати далі. На що представник ГО «Відродження Водогону» Роберт Лисничук разом з невідомими особами з числа представників правоохоронних органів відкрили вогонь по машині. Олег заховався від куль та під час самозахисту ненавмисно протаранив чотири автомобіля.

За словами поліції, стріляли з травматичної зброї. Але мешканці прилеглих будинків запевняють, що чули автоматну чергу.

Стріляв Роберт Лисничук. Його та постраждалого Олега Кіщука затримала поліція. Під час обшуку автомобіля Роберта Лисничука було знайдено декілька комплектів номерних знаків та документів на авто. На вантажівці жителя Водогону 16 кульових отворів, розбите скло та спущено колеса від обстрілу. Олег дивом залишився цілим та неушкодженим.

Як мені відомо, Роберта Лисничука відпустили. Проте Олег Кіщук склав заяву в поліцію та прокуратуру про умисний замах на життя.

Начальника Оболонського управління поліції Ніконова М.М. досі немає на місці подій. Хоча ще в п’ятницю він обіцяв мешканцям Водогону відкрити кримінальне впровадження проти незаконних дій забудовника.

Щиро дякую журналістам та представникам батальйонів за оперативну реакцію. А також слова вдячності Голові Подільської РПО партії «ВО «Батьківщина» Ніні Чернишенко за юридичну допомогу.

А також дякую колегам депутатам Вагану Товмасяну та Анатолію Шаповалу, народним депутатам Ігорю Луценко та Олександрі Данченко за підтримку.